Τόρες: «Σπουδαίο το Κύπελλο Συλλόγων»

Χαρούμενος που συμμετέχει με την Τσέλσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το οποίο χαρακτήρισε Μουντιάλ των ομάδων, δήλωσε ο Φερνάντο Τόρες μιλώντας στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της Τσέλσι, από την Ιαπωνία.



Τόρες: «Σπουδαίο το Κύπελλο Συλλόγων»

Οι «μπλε» βρίσκονται στην Άπω Ανατολή και προετοιμάζονται για το πρώτο τους παιχνίδι στο θεσμό, την Πέμπτη, κόντρα στην Μοντερέι.

Ο Ισπανός φορ των Πρωταθλητών Ευρώπης, σχολίασε πως στην Ευρώπη, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων δεν τυγχάνει της εκτίμησης που του δίνουν οι Λατίνοι, αλλά τόνισε πως πρόκειται για διοργάνωση κορυφαίου επιπέδου.

«Πολλοί θεωρούν ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων δεν είναι κάτι σημαντικό. Αλλά είναι κάτι πολύ σημαντικό για τις ομάδες. Αν ρωτήσεις τους Λατινοαμερικάνους θα το καταλάβεις. Ο Νταβίντ Λουίζ μου έδειξε ένα βίντεο με τον τρόπο με τον οποίο ξεπροβόδισαν την Κορίνθιανς στο αεροδρόμιο οι οπαδοί της ομάδας εν όψει της παρουσίας της στην Ιαπωνία. Ήταν εκπληκτικό» ήταν τα πρώτα λόγια του Φερνάντο Τόρες που συνέχισε:

«Στην Ευρώπη, ίσως δεν δίνει κανείς τόσο μεγάλη σημασία στη διοργάνωση, αλλά για μένα προσωπικά σημαίνει πάρα πολλά. Δεν είναι ένα διάλειμμα ή διακοπές. Είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι πάντα ωραίο να παίρνεις  μέρος σε τέτοιες διοργανώσεις και να μπορείς να ισχυριστείς στο φινάλε ότι είσαι ο Πρωταθλητής κόσμου».