Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ (preview)

Τη νίκη που θα τη φέρει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας ψάχνει η Λίβερπουλ και για να τα καταφέρει θα πρέπει να περάσει από το Λονδίνο. Εκεί την περιμένει η Γουέστ Χαμ, η οποία έχει κατρακυλήσει στη 10η θέση. Χωρίς τον Λουίς Σουάρες για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα οι «κόκκινοι».  



Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ (preview)

Η Λίβερπουλ μετρά 19 νίκες στα 32 ματς που έχουν δώσει στην Πρέμιερ οι δύο σύλλογοι, ενώ η Γουέστ Χαμ μόλις έξι και ο Σαμ Άλαρνταϊς ελπίζει να αυξήσει τη συγκομιδή των Λονδρέζων.

Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από τη νίκη της κόντρα στην Τσέλσι και θα ψάξει το ίδιο και κόντρα στη Λίβερπουλ, ώστε να ζευγαρώσει τα «τρίποντά» της, για πρώτη φορά στη φετινή Πρέμιερ.

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ θα προσπαθεί για την έκτη της νίκη φέτος, αλλά στην προσπάθειά της αυτή δεν θα έχει μαζί της τον Σουάρες, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας θα χάσει το πρώτο ματς στη φετινή Πρέμιερ και το ενδιαφέρον στρέφεται στην επιλογή του Μπρένταν Ρότζερς για τον αντικαταστάτη του.

 

Αγωνιστικά νέα

Ο Άντι Κάρολ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στην πρώην του ομάδα, αφού είναι τραυματίας, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Γιόσι Μπεναγιούν και Τζορτ ΜακΚάρτνεϊ. Πάντα εκτός οι Ρικάρντο Βαζ Τε, Τζακ Κόλισον και Αλού Ντιαρά.

Τη θέση του Λουίς Σουάρες αναμένεται να πάρει ο Τζόνζο Σέλβι, σε θέση «false 9» και όλο το εν διαφέρον στρέφεται στον αν μπορεί ο Άγγλος άσος να τα καταφέρει στα νέα του καθήκοντα. Κανονικά υπολογίζεται ο Στίβεν Τζέραρντ. 

 

Πιθανές συνθέσεις

Γουέστ Χαμ: Γιασκελάινεν – Ντεμέλ, Κόλινς, Ριντ, Ο’Μπράιαν – Ο΄Νιλ, Νομπλ, Τόμκινς, Τζάρβις – Νόλαν, Κόουλ

Λίβερπουλ: Ρέινα – Γουίσντομ, Σκρτελ, Άγγερ, Τζόνσον – Λούκας, Τζέραρντ, Άλεν – Στέρλινγκ, Σέλβι, Ενρίκε