Πρέμιερ Λιγκ-Preview (17:00)

Η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ ανοίγει το απόγευμα του Σαββάτου, με έξι αναμετρήσεις να διεξάγονται ταυτόχρονα και να αποτελούν το πρόγευμα για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, αυτό των δύο πρωτοπόρων Γιουνάιτεντ και Σίτι. Δείτε όλα τα τελευταία νέα για τα ματς των 17:00.



Πρέμιερ Λιγκ-Preview (17:00)

 

Να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα θέλει η Άστον Βίλα, η οποία υποδέχεται τη φορμαρισμένη Στόουκ, που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και μετρά τέσσερα «τρίποντα» και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Το 1965 σημειώθηκε η τελευταία νίκη των φιλοξενούμενων στο «Βίλα Πάρκ».  
 
Σε αναζήτηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα συνεχίζει να βρίσκεται η ουραγός ΚΠΡ και αυτό θα προσπαθήσει να πετύχει σήμερα στις 17:00, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουίγκαν στο «DW Stadium». Νέο αρνητικό ρεκόρ στην Πρέμιερ θα δημιουργήσουν οι Λονδρέζοι σε περίπτωση που μείνουν χωρίς νίκη και την 16η αγωνιστική.  
 
Ο ορισμός της αστάθειας κόντρα στον ορισμό της σταθερότητας. Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, τις οποίες αγνοεί το τελευταίο διάστημα, την ώρα που η ομάδα του Στιβ Κλαρκ πήρε μια …ανάσα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις της και κάνει την αναμενόμενη κοιλιά.  
 
Οι δύο νεοφώτιστες της περασμένης σεζόν κοντράρονται στην Ουαλία για μια θέση στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Η Σουόνσι υποδέχεται τη Νόριτς και ο Μίκαελ Λάουντρουπ θέλει να σπάσει την παράδοση που θέλει τα «καναρίνια» να επικρατούν σε τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις στη μεγάλη κατηγορία.  
 
Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία θέλουν  Σάντερλαντ και Τσέλσι, με την ομάδα του Ράφαελ Μπενίτεθ να προσπαθεί να εδραιωθεί στη πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, ενώ αυτή του Μάρτιν Ο’ Νιλ παλεύει για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.  
 
Ο θάνατος σου η ζωή μου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ντέρμπι των νεοφώτιστων στο «St.Marys’ Stadium». Η αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με τη Ρέντινγκ είναι η πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ.