Θέλουν τον Μπαλοτέλι στη Μίλαν

Σαν… λάδι στη φωτιά ήρθαν να προστεθούν στις διάφορες φήμες, οι δηλώσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τον Μάριο Μπαλοτέλι! Ο τεχνικός της Μίλαν, τόνισε πως θα ήθελε πάρα πολύ να δει τον Ιταλό επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι σαν παρτενέρ του Ελ Σαραουΐ στο «Σαν Σίρο».



Θέλουν τον Μπαλοτέλι στη Μίλαν

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει μόλις μια εμφάνιση στο αρχικό σχήμα των «πολιτών», στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της ομάδας του και όπως φαίνεται, έχει πλέον χάσει την εμπιστοσύνη του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Αυτό, δεν αποκλείεται να αποτελέσει το καλύτερο «πάτημα» για τους ανθρώπους της Μίλαν, ώστε να κινηθούν για την απόκτησή του. Στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, πάντως, ο παίκτης αρέσει πάρα πολύ και ο κόουτς των «ροσονέρι», το δήλωσε ανοιχτά:

«Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, με μοναδικό ταλέντο. Το κακό είναι ότι με τη συμπεριφορά του, μάλλον έχει… χαραμίσει κάποια χρόνια από την καριέρα του. Πιστεύω, όμως, ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για παίκτες που δεν ανήκουν στην ομάδα μου. Θα δούμε τι θα γίνει τον Ιανουάριο» ήταν τα λόγια του Αλέγκρι.