Σέλτικ – Σπαρτάκ Μόσχας (preview)

Ώρα… πρόκρισης για Σέλτικ! Οι «καθολικοί» υποδέχονται τη Σπαρτάκ Μόσχας για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν δική τους νίκη και αρνητικό αποτέλεσμα της Μπενφίκα στη Βαρκελώνη για να περάσουν στην επόμενη φάση!



Σέλτικ – Σπαρτάκ Μόσχας (preview)

Η Σέλτικ κρατούσε γερά την πρόκριση από το προηγούμενο παιχνίδι του 7ου γκρουπ, αλλά το γκολ που πέτυχαν οι «αετοί» της Λισαβόνας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στο «Ντα Λουζ», τους κράτησε στο παιχνίδι.

Η τελευταία «στροφή» του ομίλου δεν αφήνει την τύχη του σκοτσέζικου συλλόγου αποκλειστικά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του. Αυτοί, βέβαια, ευελπιστούν να μην γίνει άλλο… θαύμα στον όμιλο μετά τη δική τους νίκη επί της Μπαρτσελόνα, περιμένοντας την επικράτηση των «μπλαουγκράνα» επί της Μπενφίκα.  

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θέλει ακόμα ένα γκολ για να πιάσει τα 85 του Γκερντ Μίλερ σε ένα ημερολογιακό έτος, είναι αυτή από την οποία η Σέλτικ περιμένει το… Χριστουγεννιάτικο δώρο, μετά από αυτό που θέλει να κάνει η ίδια στον εαυτό της.

Ο Λένον δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βίκτορ Γουανιάμα που είναι τιμωρημένος, όμως ο αρχηγός, Σκοτ Μπράουν θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα έχοντας προπονηθεί κανονικά τις προηγούμενες μέρες. Εκτός οι Πατ ΜακΚούρτ, Τζέιμς Φόρεστ και Άντονι Στόουκς.

Πιθανές συνθέσεις:

Σέλτικ (4-4-1-1): Φόρστερ – Λούστιγκ, Άμπροους, Γουίλσον, Μάθιους – Μπράουν, Κέιαλ, Λέντλεϊ, Μολγκρό – Σαμαράς, Χούπερ

Σπαρτάκ Μόσχας (4-2-3-1): Ντίκαν – Κ. Κομπάροφ, Παρέχα, Ινσαουράλντε, Ντ. Κομπάροφ – Καριόκα, Κάλστρομ – Άρι, Ντζούμπκα, Χουράδο - Εμενίκε