Μάτα: «Έχουμε ανάγκη από μια νίκη»

Ένα και μόνο θετικό αποτέλεσμα είναι αρκετό αυτή τη στιγμή ώστε να αντιστραφεί στην Τσέλσι και να ξαναβρούν οι ποδοσφαιριστές τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Αυτό τόνισε εν όψει της αναμέτρησης με τη Νόρτζελαντ, την Τετάρτη, ο Χουάν Μάτα. «Πιστεύουμε στην πρόκριση, αρκεί να νικήσει και η Σαχτάρ» είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.   



Μάτα: «Έχουμε ανάγκη από μια νίκη»

Ο Μάτα είναι από τους ποδοσφαιριστές των «μπλε» που δεν φοβούνται να τοποθετηθούν για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο και είναι – ίσως – αυτός που καλείται κάθε φορά να αντιμετωπίσει τους εκπροσώπους του Τύπου, όποια κι αν είναι η κατάσταση.

Έτσι, εν όψει του αγώνα με τη Νόρτζελαντ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χουάν Μάτα είπε:

«Έχουμε έστω και λίγες πιθανότητες για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, που είναι να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζουμε και η Σαχτάρ να νικήσει τη Γιουβέντους, όπως νίκησαν κι εμάς. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά εμείς συνεχίζουμε να το πιστεύουμε και θα εμφανιστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι με τη Νόρτζελαντ».

Όσο για το πως περνούν αυτές οι δύσκολες μέρες στην Τσέλσι, ο διεθνής άσος δήλωσε:

«Αυτό που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι να πάρουμε μια νίκη. Προπονούμαστε πολύ σκληρά για να αλλάξουμε κάποια πράγματα και είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς. Τώρα έχουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, σε λίγες μέρες το πρωτάθλημα και πάει λέγοντας».