Μακαρόνια, κάμψεις και όχι video games

Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας για έναν 19χρονο που θέλει να αγωνιστεί σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ; Ο άσος της Λίβερπουλ Σούσο δίνει τις δικές του απαντήσεις, που περιλαμβάνουν φαγητό, γυμναστική και όχι «κόντρες» με τον Χοσέ Ενρίκε εκτός γηπέδου. 



Μακαρόνια, κάμψεις και όχι video games

Ο Σούσο έχει βρεθεί αρκετές φορές στην αρχική ενδεκάδα και ο Ρότζερς δείχνει μέχρι στιγμής να τον υπολογίζει για τη Λίβερπουλ της νέας εποχής.

«Είμαστε τυχεροί στην ομάδα γιατί ο καθένας έχει το δικό του πρόγραμμα και δουλεύει για να βελτιωθεί», τόνισε ο 19χρονος για να αναφερθεί στον εαυτό του:

«Οι προπονητές μου με βοηθούν να δυναμώσω. Να κάνω πιο δυνατό το στήθος μου, να αυξήσω τη μυϊκή μάζα μου. Κάνω βάρη, αρκετά κιλά, για να δέσει το σώμα μου. Στην αρχή τα πράγματα ήταν αλλιώς. Το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό εδώ, πιο physical σε σχέση με την Ισπανία».

Τι άλλο; Μα φυσικά διατροφή. «Ψάρι, φρούτα και μακαρόνια είναι ο ιδανικός συνδυασμός για τις ημέρες των αγώνων. Ζω μόνος μου, άρα αναγκαστικά μαγειρεύω. Τρώω ότι θέλω, όποτε το θέλω, αλλά ξέρω ότι δεν πρέπει να τρέφομαι άσχημα», τόνισε ο ίδιος.

Όσον αφορά το χρόνο που περνά εκτός του προγράμματος της ομάδας, ο Σούσο αποκάλυψε πως καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να καταλάβει την ομιλία του Τζέιμι Κάραγκερ …λόγω προφοράς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις επικές «μάχες» του με τον Ενρίκε: «Δεν βρίσκω εύκολο να καταλάβω τον Τζέιμι, αλλά βελτιώνομαι! Το ότι έκανα παρέα με τον Τζέραρντ, με βοήθησε αρκετά, ειδικά από την στιγμή που και ο Στίβεν είναι ντόπιος. Τώρα, όσον αφορά τον ελεύθερό μου χρόνο, συνηθίζω να τον περνώ με τον Ενρίκε. Μου αρέσουν τα παιχνίδια στο PlayStation, αλλά πιστέψτε με. Κανείς δεν θέλει να τα βάλει μαζί του.. Από το πρωί ως το βράδυ ασχολείται με αυτά και είναι αήττητος».