Σκέφτονται τον «επαναπατρισμό» του Φέρντιναντ

Οτιδήποτε περνά από το χέρι του και από τα ταμεία της Γουέστ Χαμ θέλει να κάνει ο Σαμ Άλαρνταϊς για να κάνει τον Ρίο Φέρντιναντ να μετακομίσει ξανά στο ανατολικό Λονδίνο. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους».



Σκέφτονται τον «επαναπατρισμό» του Φέρντιναντ

Ο 34χρονος αμυντικός αποτελεί βασική επιλογή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, κυρίως λόγω της έλλειψης άλλων λύσεων, με την απόδοσή του το τελευταίο έτος να έχει πέσει σημαντικά.

Ο Φέρντιναντ στο παρελθόν δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Γιουνάιτεντ, αφού ο ίδιος θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ομάδα της Πρέμιερ και όλα θα εξαρτηθούν από το εάν θα του προσφερθεί νέο συμβόλαιο για την παραμονή του στο «Old Trafford».

Μνηστήρες υπάρχουν. Και μάλιστα από το Λονδίνο.

ΚΠΡ και Γουέστ Χαμ έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Άγγλο πρώην διεθνή και δεν αποκλείεται να του χτυπήσουν την πόρτα για να μάθουν τις απαιτήσεις του. Από τη μία, τα «σφυριά» έχουν το πλεονέκτημα πως στο σύλλογο του ανατολικού Λονδίνου ο Φέρντιναντ έχτισε το όνομά του, αγωνιζόμενος από το 1996 έως το 2000. Από την άλλη, οι Ρέιντζερς έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις απαιτήσεις του άσου της Γιουνάιτεντ, ενώ στη δυτική πλευρά της πόλης αγωνίζεται και ο αδερφός του Φέρντιναντ, Άντον.