Παρακολουθεί Στέρλινγκ η Σίτι

Την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Λίβερπουλ και του Ραχίμ Στέρλινγκ για την ανανέωση του συμβολαίου του παρακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail. 



Παρακολουθεί Στέρλινγκ η Σίτι

Οι συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων του 17χρονου άσου και του εκτελεστικού διευθυντή των «κόκκινων» Ιαν Ειρ συνεχίζονται, χωρίς όμως ακόμα ο σύλλογος να κάνει επίσημη προσφορά στον παίκτη.  Το γεγονός αυτό έχει κινητοποιήσει τους ανθρώπους της Σίτι οι οποίοι δεν αποκλείεται να καταθέσουν και πρόταση για τον Στέρλινγκ στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται, σε περίπτωση που δεν έχει τελειώσει το θέμα της ανανέωσης του.  

Την ίδια ώρα οι εκπρόσωποι του Στέρλινγκ εμφανίζονται ενοχλημένοι από τη δήλωση του προπονητή της ομάδας Μπρένταν Ρότζερς ο οποίος τόνισε πως ο Στέρλινγκ θα είναι ‘’πολύ χαζός’’ αν δεν συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ.

Το συμβόλαιο του νεαρού άσου -ο οποίος ενηλικιώνεται την επόμενη εβδομάδα- λήγει σε 18 μήνες, αλλά οι διαπραγματεύσεις γίνονται προκειμένου να υπογραφεί επαγγελματικό συμβόλαιο με το οποίο θα βελτιωθούν και τα χρήματα που θα εισπράττει ο Στέρλινγκ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορταζ η διαφορά μεταξύ των δυο πλευρών στο θέμα του εβδομαδιαίου μισθού είναι 30.000 λίρες. Οι εκπρόσωποι του παίκτη ζητούν 50.000, ενώ η Λίβερπουλ προσφέρει 20.000.