Περικοπές στην Αρσεναλ εάν...

Σε μειώσεις των μισθών των ποδοσφαιριστών θα προχωρήσει η Αρσεναλ σε περίπτωση που η ομάδα δεν καταφέρνει να εξασφαλίσει την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ από εδώ και στο εξής.



Περικοπές στην Αρσεναλ εάν...

Σε διαπραγματεύσεις  με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκεται η διοίκηση της Αρσεναλ  η οποία φιλοδοξεί να τους «δεσμεύσει» με πολυετή συμβόλαια.  Ωστόσο όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, πρόθεση της διοίκησης είναι στα νέα συμβόλαια να προστεθεί και όρος για μείωση των μισθών σε περίπτωση που η ομάδα δεν εξασφαλίζει τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η απόφαση αυτή έχει ληφθεί από την κορυφή της ιεραρχίας του συλλόγου που επιθυμεί να προστατεύσει την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, με δεδομένο ότι δεν θα μπει  στα ταμεία ο πακτωλός χρημάτων που προσφέρει το Τσαμπιονς Λιγκ.

Στέλεχος της Αρσεναλ πάντως εξήγησε πως αυτή είναι μια συνηθισμένη πρακτική των συλλόγων. «Κάθε ποδοσφαιριστής έχει ξεχωριστό συμβόλαιο το οποίο περιλαμβάνει όρους  σχετικά με πληρωμές που αφορούν τόσο τη  δική του συνεισφορά όσο και την πορεία της ομάδας στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις».