Θέλει Ζαχά ο Βενγκέρ!

Ανοιχτά πλέον εκφράζει το ενδιαφέρον του για την προσθήκη του νεαρού επιθετικού της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά, στο ρόστερ της Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ! Στα 20 εκατ. λίρες κοστολογείται ο ποδοσφαιριστής, ποσό το οποίο, οι «κανονιέρηδες» θα προσπαθήσουν να «παζαρέψουν».   



Θέλει Ζαχά ο Βενγκέρ!

Ο νεαρός άσος, που πρόσφατα έγινε και διεθνής, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα Ανδρών της Αγγλίας στην ήττα (4-1) από τη Σουηδία, σε φιλικό παιχνίδι στη Στοκχόλμη, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ολόκληρου του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Με την Κρίσταλ Πάλας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και πολλά ευρωπαϊκά «μάτια» τον έχουν παρακολουθήσει από κοντά στα παιχνίδια ομάδας του.

Ένα… ζευγάρι από αυτά, ήταν του Πατ Ράις, πρώην βοηθού του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ, που αυτή τη φορά έδρασε σαν «κατάσκοπος» και μετέφερε τις θετικές εντυπώσεις του από τον Ζαχά, στον Αλσατό κόουτς.

«Μας ενδιαφέρει, όσο μας ενδιαφέρει και οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής που μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν σημαίνει ότι βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα μας, αλλά είναι ένας από τους παίκτες που μας αρέσουν» είπε ο τεχνικός της Άρσεναλ!

Η τιμή του Ζαχά ανέρχεται στα 20 εκατ. λίρες, αλλά φαίνεται πως οι «κανονιέρηδες» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό. Σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ, η προσφορά θα ξεκινάει από τα 9 εκατομμύρια και θα… «παζαρευτεί» αρκετά.