H εκδίκηση του Γουόρνοκ στον Χιουζ!

Η απόλυση του Μαρκ Χιουζ από την ΚΠΡ έδωσε την ευκαιρία στον προηγούμενο προπονητή της ομάδας, το Νιλ Γουόρνοκ να ξεσπαθώσει και να επαναλάβει ότι ήταν άδικη απόλυση του στις αρχές της χρονιάς!



H εκδίκηση του Γουόρνοκ στον Χιουζ!

Ο Γουόρνοκ ήταν ο άνθρωπος που το 2011 οδήγησε την ομάδα στην επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Ωστόσο στις 8 Ιανουαρίου ο ιδιοκτήτης Τόνι Φερνάντες τον απέλυσε. Τώρα, ο νυν προπονητής της Λιντς, βρήκε την ευκαιρία να ξεσπαθώσει...

«Ηταν δύσκολο να το δεχθώ τότε. Είχα καταφέρει να κρατήσω την ομάδα στην 17η θέση, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον με τις κατάλληλες μεταγραφές τον Ιανουάριο, θα φτάναμε στη μέση του πίνακα», είπε ο 66χρονος τεχνικός πριν αρχίσει να βγάζει δηλητήριο: «Υπήρχαν φορές πέρσι που ήθελα να δαγκώσω τη γλώσσα μου. Ακουγα ότι η ομάδα έπαιζε καλά, παρότι δεν κέρδιζε και έκανα τη σύγκριση με μένα, που νικήσαμε τρεις φορές μακριά από το γήπεδο μας».

Και το καλύτερο το αφήνει για το τέλος: «Πέρσι στο τέλος της χρονιάς, ο διάδοχος μου είπε μετά την 17η θέση στην οποία έμειναν - την ίδια που τους είχα αφήσει - ότι η ΚΠΡ δεν θα ξαναβρισκόταν στην ίδια θέση ποτέ. Είχε δίκιο. Ποτέ δεν βρέθηκε από τότε η ΚΠΡ τόσο ψηλά!»