Οργή για Μπενίτεθ

Ακόμα δεν πρόλαβε να συμπληρώσει τρεις μέρες στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι και ο Ράφα Μπενίτεθ έκανε την πρώτη του… γκάφα. Με τη δήλωση πως οι ¶σλεϊ Κόουλ και Φρανκ Λάμπαρντ θα αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο, το καλοκαίρι, προκάλεσε την οργή των δύο παικτών για τον τρόπο με τον οποίο τους «τελείωσε»!



Οργή για Μπενίτεθ

Ο Ισπανός προπονητής, μιλώντας για το μέλλον των «παλιοσειρών» του συλλόγου, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2013, υποστήριξε πως η διοίκηση δεν έχει πρόθεση να τα ανανεώσει.

Το γεγονός πως προσελήφθη το βράδυ της Τετάρτης και την Παρασκευή μίλησε τόσο ανοιχτά για ένα «καυτό» θέμα όπως το μέλλον των Λάμπαρντ και Κόουλ στην Τσέλσι, χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή συζήτηση ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας και τους δύο άσους, ενόχλησε τους ¶γγλους διεθνείς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Star», οι δύο ποδοσφαιριστές απαίτησαν περισσότερο σεβασμό έπειτα από τόσα χρόνια θητείας και προσφοράς στην Τσέλσι, ανοίγοντας πλέον κόντρα με τον Ράφα Μπενίτεθ!

«Πως είναι δυνατόν να μιλάει για το μέλλον μας και τα συμβόλαιά μας από τη στιγμή που είναι απλά ένας υπηρεσιακός προπονητής που θα μείνει εδώ μέχρι το καλοκαίρι και δεν έχει κλείσει ούτε τρεις μέρες στην ομάδα μας;» φέρονται να αναρωτιούνταν εξαγριωμένοι οι Λάμπαρντ και Κόουλ.