Παρίσι καλεί Μπέκαμ

Ήταν να μην επισημοποιηθεί το φινάλε της θητείας του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Αμερική και τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Η δήλωση του Άγγλου σούπερ σταρ ότι από τον Δεκέμβρη θα κυκλοφορεί ελεύθερος, έφερε… καταιγισμό προτάσεων, με την Παρί Σεν Ζερμέν να γνωστοποιεί ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του!



Παρίσι καλεί Μπέκαμ

Ο 37χρονος άσος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στο MLS την 1η Δεκεμβρίου στον τελικό του Κυπέλλου Αμερικής ανάμεσα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι και τη Houston Dynamo, για να ρίξει τίτλους τέλους στην 5ετή θητεία του στις ΗΠΑ.

Το βράδυ της Δευτέρας, με δημόσια τοποθέτησή του επιβεβαίωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον αμερικανικό σύλλογο και αμέσως, αρκετοί σύλλογοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή! Σύμφωνα με το «SkySports», ομάδες από Ρωσία, Κίνα, Αυστραλία και Βραζιλία έχουν δημοσιοποιήσει τις προθέσεις τους, όπως έχει κάνει και η Παρί Σεν Ζερμέν!

Οι ιδιοκτήτες των «πρωτευουσιάνων» σκοπεύουν να ικανοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό τις οικονομικές απαιτήσεις του Άγγλου σούπερ σταρ για να τον κάνουν δικό τους, έστω και μέχρι το καλοκαίρι του 2013.