Δυσοίωνο το μέλλον του Τόρες

Με το σενάριο της αποχώρσης από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2013 θα πρέπει να συμβιβαστεί ο Φερνάντο Τόρες. Η απουσία του από την 11αδα των «μπλε» στο αποψινό παιχνίδι με τη Γιουβέντους στο Τορίνο μόνο τυχαία δεν είναι, με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να φαίνεται πως παραδέχτηκε τη λανθασμένη κίνηση της απόκτησής του.



Δυσοίωνο το μέλλον του Τόρες

Ο Ισπανός επιθετικός θα δει τον Εντέν Αζάρ να παίρνει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης στο «Juventus Arena», απόψε για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η εμφάνισή του κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, το περασμένο Σάββατο, που ανάγκασε τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να τον αντικαταστήσει έπειτα από 62 λεπτά χωρίς να έχει βοηθήσει ούτε στο ελάχιστον τους «μπλε», ήταν – ίσως – η επιτομή του… μόνιμου ντεφορμαρίσματός του.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», τα 18 γκολ σε συνολικά 85 εμφανίσεις με τη φανέλα της Τσέλσι, έχουν δυσαρεστήσει τον ιδιοκτήτη του λονδρέζικου συλλόγου, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Ο Ρώσος μεγιστάνας, φέρεται, βάσει πάντα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, να έχει παραδεχτεί στο περιβάλλον του πως τα 50 εκατ. λίρες που διέθεσε για την απόκτηση του Ισπανού, τον Ιανουάριο του 2011, ήταν μεγάλο λάθος.

Από την πλευρά του και ο ποδοσφαιριστής έχει καταλάβει ότι μάλλον δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και η επιστροφή στην Ισπανία για να συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι του 2013, φαίνεται η καλύτερη επιλογή. Η αποτυχημένη θητεία στην Τσέλσι φυσικά και θα σημαδέψει το βιογραφικό του κι την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά φαίνεται να έχει αποδεχτεί πως από την ημέρα που μετακόμισε στο Λονδίνο έχει ανοίξει μια μεγάλη, αρνητική παρένθεση.