Λέει αντίο στους Γκάλαξι ο Μπέκαμ!

Τίτλους τέλους θα ρίξει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στη θητεία του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, μετά τον φετινό τελικό Κυπέλλου Αμερικής, την 1η Δεκεμβρίου! Ο Άγγλος σούπερ σταρ επιβεβαίωσε ότι δεν θα συνεχίσει στο MLS και πως έχει… ακόμα μια πρόκληση να αντιμετωπίσει στην ποδοσφαιρική του καριέρα!   



Λέει αντίο στους Γκάλαξι ο Μπέκαμ!

Ο 37χρονος άσος θα αποχαιρετήσει τον αμερικανικό σύλλογο μετά το παιχνίδι με τη Houston Dynamo, αλλά το αντίο θα είναι… προσωρινό!

Αυτό, διότι αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αποκτήσει μετοχές των Γκάλαξι μόλις αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

«Στα πέντε χρόνια της παρουσίας μου στο Λος Άντζελες πέρασα υπέροχα, αλλά έχω ακόμα μια πρόκληση να αντιμετωπίσω στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Το αντίο, όμως, δεν θα είναι οριστικό, αφού σκοπεύω να συμμετέχω στα διοικητικά της ομάδας στο μέλλον» ήταν τα πρώτα λόγια του «Μπεκς» που πρόσθεσε:

«Κάθε χρόνο, από την ημέρα που υπέγραψα στους Γκάλαξι, το αμερικανικό ποδόσφαιρο σημείωνε πρόοδο και γινόταν πιο δημοφιλές. Κατέκτησα τρόπαια, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο σε όλες της Πολιτείες της Αμερικής. Το ποδόσφαιρο της χώρας μπορεί να προοδεύσει ακόμα περισσότερο και θέλω να είμαι μέρος της ανάπτυξής του».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μετακόμισε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Λος Άντζελες το 2007 και στα πέντε χρόνια της θητείας του στους Γκάλαξι πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα Δυτικής Περιφέρειας και ένα Κύπελλο.