Μένει… μέχρι να φύγει ο Χιουζ

Το «διαζύγιο» της ΚΠΡ με τον Μαρκ Χιουζ μάλλον είναι το πιθανότερο σενάριο στην ΚΠΡ. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, αυτό που γίνεται γνωστό από τη διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου είναι πως η συνεργασία των δύο πλευρών συνεχίζεται μέχρι νεοτέρας…



Μένει… μέχρι να φύγει ο Χιουζ

Μετά τη συνάντηση του Χιουζ με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Φίλιπ Μπιρντ, το απόγευμα της Δευτέρας, ξέσπασε έντονη φημολογία πως ο τεχνικός των Ρέιντζερς είχε απολυθεί.

Το γεγονός πως η ΚΠΡ δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη (!) έπειτα από 12 αγωνιστικές πρωταθλήματος, έχει δυσαρεστήσει τόσο τους οπαδούς, όσο και τη διοίκηση των Λονδρέζων, αλλά πολύ περισσότερο, το μεγάλο αφεντικό, Τόνι Φερνάντες.

Η ξαφνική κλήση του Χιουζ στα γραφεία του συλλόγου και η απουσία του από την προπόνηση της Δευτέρας προμήνυαν εξελίξεις από τη στιγμή κιόλας που δεν υπήρξε η παραμικρή πληροφορία για το κλίμα και το περιεχόμενο της συζήτησης με τον Μπιρντ.

Όπως μετέδωσε, όμως, το BBC, ο Κία Γιουράμπκιαν, σύμβουλος του ιδιοκτήτη της ΚΠΡ, υποστήριξε ότι είναι αναληθείς οι φήμες περί απόλυσης του Χιουζ…