Τρεις επιστροφές στη Λίβερπουλ!

Ο Λούκας Λέιβα, για πρώτη φορά από τον περασμένο Αύγουστο, προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα της Λίβερπουλ στις εγκαταστάσεις του «Μέλγουντ», το πρωί της Πέμπτης! Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Πέπε Ρέινα και Τζόντζο Σέλβεϊ δηλώνοντας έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Γουίγκαν, στη 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Τρεις επιστροφές στη Λίβερπουλ!

Το παιχνίδι με τους «λάτικς» έρχεται πολύ νωρίς για τον Λούκας, ωστόσο, όπως είχε εκτιμηθεί από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του, από τον Δεκέμβρη θα συμπεριλαμβάνεται κανονικά στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς!

Όσον αφορά τον Ρέινα, αυτός ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε από τα μέσα του Οκτώβρη, όταν είχε τραυματιστεί λίγο πριν την αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 και θα επιστρέψει στην εστία των «κόκκινων».

Ο Σέλβεϊ, μετά το ματς με την Ανζί στη Ρωσία για το Γιουρόπα Λιγκ είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις που τον άφησαν εκτός αποστολής της Λίβερπουλ για την ισοπαλία (1-1) με την Τσέλσι, ενώ έμεινε εκτός και από το φιλικό της Αγγλίας με τη Σουηδία. Επέστρεψε, όμως, στις προπονήσεις και συνεπώς, στα σχέδια του Ρότζερς.