Δεν μετράνε τα χρήματα για Φέρντιναντ

Στα 34 έχει φτάσει πλέον ο Ρίο Φέρντιναντ και παρότι έχει κερδίσει πολλά χρήματα στην καριέρα του, επιμένει ότι στο τέλος αυτό που μετράει είναι οι τίτλοι.



Δεν μετράνε τα χρήματα για Φέρντιναντ

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κατακτήσει  πέντε Πρωταθλήματα κι ένα τίτλο Τσάμπιονς Λιγκ, τα οποία δεν θα άλλαζε με τίποτα. «Ο κόσμος μιλάει συνεχώς για χρήματα, αλλά για μένα αυτό που μετράει είναι οι νίκες. Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα έχεις στο τέλος της καριέρας, αλλά πόσους τίτλους έχεις κατακτήσει. Εάν έχεις κερδίσεις πράγματα και συνεχίζεις να κατακτάς με αυτή τη σπουδαία ομάδα, αυτό είναι κάτι που αξίζει». 

Ο Φέρντιναντ έχει κάνει και επενδύσεις εκτός ποδοσφαίρου σχετικές με τη μόδα, ενώ έχει ανοίξει και ένα ιταλικό εστιατόριο στο Μάντσεστερ, αλλά ο ίδιος επιμένει ότι δεν του λένε κάτι τα χρήματα. «Δεν θα συζητήσω πόσα λεφτά έχω βγάλει. Θα μιλήσω όμως, για τις καλές στιγμές αλλά και για κάποιες από τις στιγμές λύπης, όταν χάσαμε παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσουμε. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το νικάς είναι προτεραιότητα για όλους».