Στη Σέλτικ μέχρι το 2016 ο Γουάτ

Με νέο συμβόλαιο επιβραβεύει η Σέλτικ τον Τόνι Γουάτ, μετά τo γκολ που πέτυχε εναντίον της Μπαρτσελόνα στο ντεμπούτο στο Τσάμπιονς  Λιγκ πριν μια εβδομάδα .



Στη Σέλτικ μέχρι το 2016 ο Γουάτ

Παίκτης της Σέλτικ θα είναι μέχρι το 2016 ο Τόνι Γουάτ ο οποίος υπέγραψε σήμερα νέο συμβόλαιο. «Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο συμβόλαιο. Είμαι οπαδός της Σέλτικ και εδώ θέλω να παίζω ποδόσφαιρο» τόνισε ο Γουάτ.  «Ξέρω ότι έχω δουλειά μπροστά μου, αλλά είναι σπουδαίο να γνωρίζω ότι θα βρίσκομαι εδώ σαν κομμάτι της νέας ομάδας που χτίζει ο προπονητής στην Σέλτικ»  συμπλήρωσε

Ο18χρονος επιθετικός που αγωνιζόταν στην Ερντρι είχε τραβήξει το ενδιαφέρον και αγγλικών συλλόγων αλλά τελικά αποκτήθηκε από τους πρωταθλητές Σκωτίας τον Ιανουάριο του  2011, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Μάλιστα όπως αναφέρουν κάποια ρεπορτάζ η μετακίνηση του είχε κοστίσει στην Σέλτικ ογδόντα χιλιάδες λίρες ενώ θα υπήρχε επιπλέον αμοιβή ανάλογα με τα ματς που θα αγωνιζόταν. 

Το ντεμπούτο του έγινε τον  Απρίλιο και συνοδεύτηκε με την επίτευξη δυο τερμάτων παρά το γεγονός ότι είχε αγωνιστεί ως αλλαγή.  Με δυο γκολ συνδυάστηκε και η πρώτη του εμφάνιση ως βασικού τον Αύγουστο, ενώ το γκολ που πέτυχε (μπαίνοντας ως αλλαγή) κόντρα στη Μπαρτσελόνα γράφει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην 125χρονη ιστορία των Hoops. 

Παρά ο γεγονός ότι τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας  ιδιαίτερα μετά την ιστορική  νίκη επί των «μπλαουγκράνα», ο Γουατ δηλώνει πως παραμένει προσγειωμένος τονίζοντας πως ούτε η οικογένεια του ούτε ο προπονητής του, Νιλ Λένον, θα του επιτρέψουν να πάρουν τα μυαλά του «αέρα».