Ο αγγλικός Τύπος σήμερα (14/11)

Η ΚΠΡ στοχεύει στην ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής με την απόκτηση του Νικολά Ανελκά, ενώ οι Άρσεναλ, Τσέλσι και Τότεναμ καλοβλέπουν τον Λουίς Αντριάνο από την Σαχτάρ Ντόνετσκ.



Ο αγγλικός Τύπος σήμερα (14/11)

Daily Mirror:

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς… συνέστησε στον Στίβεν Τζέραρντ να φύγει από τη Λίβερπουλ και να συνεχίσει την καριέρα του σε μια μεγαλύτερη ομάδα!

Η Τσέλσι είναι αποφασισμένη να στηρίξει μέχρι τέλους τον Τζον Όμπι Μίκελ παρά το γεγονός πως η Αστυνομία του Λονδίνου σταμάτησε την έρευνα στην υπόθεση της καταγγελίας που έγινε περί ρατσιστικής συμπεριφοράς του Μαρκ Κλάτεμπεργκ.

The Sun:

Ο Στίβεν Τζέραρντ συμπληρώνει 100 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Αγγλίας στο φιλικό παιχνίδι με τη Σουηδία και παραδέχθηκε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κόσμου από το Μουντιάλ του 1966…

Η ΚΠΡ θέλει να αποκτήσει τον Νικολά Ανελκά, εκμεταλλευόμενη την αδυναμία του να προσαρμοστεί απόλυτα στα δεδομένα της Σανγκάη Σενουά στην Κίνα!

Να μείνει μόνιμα στη Μαρσέιγ, στην οποία έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από την ΚΠΡ, θέλει ο Τζόι Μπάρτον.

Σχέδια επέκτασης του «Etihad» υπάρχουν στη Μάντσεστερ Σίτι που θέλουν να φτάσουν τη χωρητικότητα του γηπέδου στις 60.000 θέσεις.

 Daily Mail:

Οι  Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Τότεναμ καλοβλέπουν την περίπτωση του Λουίς Αντριάνο από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η Μίλαν μπήκε στην «κούρσα» για την πρόσληψη του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος φέρεται να έχει θέσει υποψηφιότητα και για τους πάγκους των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Αλλαγές στην άμυνα ετοιμάζει ο Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ.