Κόντρα... για τα γάντια του Γιορίς!

Ο Ούγκο Γιορίς αποδεικνύεται… μήλον της έριδος για τους Ντιντιέ Ντεσάν και Αντρέ Βίλας – Μπόας! Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Γαλλίας έδωσε συνέχεια στην κόντρα με τον Πορτογάλο κόουτς της Τότεναμ αναφορικά με τη χρησιμοποίηση του διεθνούς γκολκίπερ.



Κόντρα... για τα γάντια του Γιορίς!

Στα «σπιρούνια», ο Μπραντ Φρίντελ είναι αυτός που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Βίλας – Μπόας και ο Γιορίς στην πλειοψηφία των παιχνιδιών μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν, έχει βρεθεί στον πάγκο.

Αυτό, δεν τον βοηθάει να διατηρηθεί σε φόρμα για να είναι έτοιμος κάθε φορά που υπερασπίζεται την εστία των «τρικολόρ», με τον Πορτογάλο προπονητή να τονίζει ότι όλα όσα λέει ο Ντεσάν «μπαίνουν απΆ το ένα αυτί και βγαίνουν απΆ το άλλο»!

Σε αυτή την ατάκα του Βίλας – Μπόας απάντησε ο «τιμονιέρης» της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, λέγοντας:

«Ας μην ξεχνάει ο κ. Βίλας – Μπόας ότι κι εγώ έχω δύο αυτιά και το ίδιο συμβαίνει και με μένα στα λεγόμενά του. Δεν του δίνω καμία σημασία. Πρέπει να καταλάβει όμως ότι δεν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν παίζει στην εθνική ομάδα. Από την ημέρα που παίξαμε με την Ισπανία στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, έχει αγωνιστεί μόλις τρεις φορές με την Τότεναμ»!