Ποινή σε 13χρονο ball-boy

Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδό της σε 13χρονο οπαδό επέβαλε η Μίλγουολ, με το σύλλογο της Τσάμπιονσιπ να τιμωρεί με αυτό τον τρόπο τον φίλαθλο της ομάδας που εκτελούσε χρέη ball-boy στο ματς με την Μπόλτον. Σε ειδικό πρόγραμμα κατά του ρατσισμού ο Λονδρέζος νεαρός.  



Ποινή σε 13χρονο ball-boy

Η Μίλγουολ εξέδωσε από κοινού ανακοίνωση με την Μπόλτον και –εκτός των άλλων- οι δύο σύλλογοι ευχαριστούν τις αστυνομικές Αρχές και την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τη συνδρομή τους.

«Έχουμε ολοκληρώσει τις έρευνές μας και συζητήσαμε με τον 13χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε το επιτέθηκε λεκτικά στον Μάρβιν Σόρντελ. Θα τιμωρηθεί για το προσεχές μέλλον», αναφέρει η Μίλγουολ, η οποία –ωστόσο- θα εκτελέσει χρέη «κηδεμόνα».

«Ως σύλλογος, θέλουμε να δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία στο παιδί, με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας του. Νιώθουμε το καθήκον μας να του προσφέρουμε εκπαίδευση και να τον φέρουμε στο σωστό δρόμο. Θα έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει προγράμματα τα οποία τρέχει ο σύλλογος και έχουν να κάνουν με δράσεις κατά του ρατσισμού», καταλήγει η ανακοίνωση.