Μουρμούρα μετά το σοκ (video)

Μπορεί να έκανε …παρέλαση ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, αλλά η μουρμούρα και οι φήμες που τον θέλουν να μην «τρώει γαλοπούλα» άρχισαν από τώρα.  Η Τότεναμ έμεινε για πρώτη φορά φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ στο μηδέν στην επίθεση, δέχθηκε γκολ από τη Γουίγκαν και το τελικό 1-0 υπέρ των «λάτικς» στο «White Hart Lane» προκαλεί τριγμούς στο εσωτερικό των Λονδρέζων.



Μουρμούρα μετά το σοκ (video)

Η ομάδα του Αντρέ Βίλας-Μπόας ήταν σκιά του καλού της εαυτού και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να δικαιολογήσει την τέταρτη θέση που κατείχε μέχρι πριν τη σέντρα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βραχυκυκλώσουν τους Λονδρέζους και με το στήσιμο που επέλεξε ο Ρομπέρτο Μαρτίνες μπόρεσαν να πλήξουν την Τότεναμ και να φύγουν με το «τρίποντο» από το Λονδίνο.

Το τέρμα του Μπεν Γουότσον στο 55’ ήταν αρκετό για τους «λάτικς», με τον άσο της Γουίγκαν να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά την απόκρουση του Μπραντ Φρίντελ σε εκτέλεση κόρνερ και να τη στέλνει στα δίχτυα.

Οι οπαδοί της Τότεναμ αποδοκίμασαν παίκτες και προπονητή, μην μπορώντας να πιστέψουν την εικόνα που παρουσίασε η αγαπημένη τους ομάδα. Οι Λονδρέζοι παρέμειναν στην πρώτη πεντάδα, με την Έβερτον να τους πιάνει στη βαθμολογία και τον Βίλας-Μπόας να αποχωρεί από το «White Hart Lane» εμφανώς απογοητευμένος. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Τότεναμ, στην έδρα της, κάτι που είχε να συμβεί από το Σεπτέμβριο του 2008. 

 

Οι συνθέσεις του ματς

Τότεναμ: Φρίντελ, Γκαλάς, Βερτόνχεν, Γουόκερ, Κόλκερ, Λένον, Ντέμπσεϊ, Χάντλεστοουν, Μπέιλ, Σάντρο (Σίγκουρντσον 23'), Ντεφό (Αντεμπαγιόρ 57')

Γουίγκαν: Αλ Χάμπσι, Κάλντγουελ, Μπόις, Ραμίς, Φιγκερόα, Γουότσον, Μποσαζούρ, ΜακΚάρθι, Μαλόνεϊ, Κονέ, Ντι Σάντο (Γκόμες 69')

T0-1W από ourmatch