Τη σκότωσε γιατί την …αγαπούσε (video)

«…Κι όλα τα λάθη της τα συγχωρούσα» λέει το άσμα και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι συγχώρεσε πολλά τόσα χρόνια στην Άρσεναλ. Ο Ολλανδός επιθετικός πήρε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη με σκορ 2-1 επί των Λονδρέζων, με τους «κόκκινους διαβόλους» να σκαρφαλώνουν –προσωρινά- στην κορυφή της Πρέμιερ.  



Τη σκότωσε γιατί την …αγαπούσε (video)

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, με τον Τζακ Γουίλσιρ να τιμωρείται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τάκλιν πάνω στον Πατρίς Εβρά.

Με τη νίκη της η Γιουνάιτεντ ανέβηκε στην πρώτη θέση της Πρέμιερ και περιμένει «στραβοπάτημα» της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες αγωνίζονται στις 17:00. 

Το ματς

Τα τρομερά προβλήματα της Άρσεναλ στην αριστερή της πτέρυγα έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να απειλούν από εκεί, με τον Αντόνιο Βαλέντσια να …στήνει το δικό του πάρτι. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έδωσε από νωρίς το προβάδισμα, με τον Ολλανδό να εκμεταλλεύεται στο 3’ το λάθος του Τόμας Βερμάελεν. Η Άρσεναλ έχανε εύκολα την μπάλα και δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική, μπαίνοντας ουσιαστικά μόλις μία φορά στην περιοχή των «κόκκινων διαβόλων».

Στην αρχή της επανάληψης, οι Λονδρέζοι προσπάθησαν με πιο ορθόδοξο τρόπο, ανέβασαν την κατοχή τους στο 60% ωστόσο στην καλύτερή τους φάση ο Ολιβιέ Ζιρού αστόχησε από κοντά. Έκτοτε, η ομάδα του Βενγκέρ ξεφούσκωσε και η Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε το έργο της, σκοράροντας για δεύτερη φορά με τον Εβρά. Η αποβολή του Τζακ Γουίλσιρ εκμηδένισε τις όποιες ελπίδες των «κανονιέρηδων», οι οποίοι κατάφεραν να σκοράρουν για το τελικό 2-1 με εξαιρετικό σουτ του Σάντι Καθόρλα στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις του ματς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Έβανς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι (Άντερσον 61'), Βαλένσια (Νάνι 82'), Γιάνγκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι

Άρσεναλ: Μανόνε, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάελεν, Σάντος, Αρτέτα, Καθόρλα, Ράμσεϊ (Γουόλκοτ 52'), Γουίλσιρ, Ποντόλσκι (Αρσάβιν 81'), Ζιρού


m1_0a από ourmatch


Utd2Ars0     @SpheraChannel από SpheraChannel


Utd2Ars1       @SpheraChannel από SpheraChannel