«Πόρτα» Φαν Πέρσι στην Σίτι!

«Βόμβα» έριξε ο προπονητής της Αρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ, καθώς σε συνέντευξη του αποκάλυψε ότι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είχε το καλοκαίρι στα χέρια του πρόταση από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο ο Ολλανδός επιθετικός την απέρριψε για χατήρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



«Πόρτα» Φαν Πέρσι στην Σίτι!

Σε συνέντευξη του ο Βενγκέρ είπε: «Είναι αλήθεια ότι η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρθηκε για αυτόν, αλλά ο ίδιος επέλεξε τη Γιουνάιτεντ. Θα μπορούσε να μου πει περισσότερα για τον λόγο της άρνησης του, αλλά εγώ δεν ήθελα να μάθω άλλα πράγματα σχετικά με αυτό. Εγώ δεν ήθελα να πάει σε άλλη αγγλική ομάδα».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει με την Αρσεναλ και ο Φαν Πέρσι θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα με τον Βενγκέρ, να ελπίζει ότι δεν θα γίνει κάτι το μεμπτό. «Ελπίζω να τον σεβαστούν γιατί έπαιξε για μας οκτώ χρόνια και τα πήγε πολύ καλά. Θέλουμε να τον σεβαστούμε. Οσο για το εάν μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι τα πάει τόσο καλά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα πω φυσικά και όχι. Στη Γιουνάιτεντ υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες γύρω του και τον βοηθούν, ενώ και ο ίδιος είναι εξαιρετικός κοντά στην αντίπαλη εστία».