Γκιγκς: «Από τις ήττες, μαθαίνουν οι νέοι»

Είχε αναλάβει το ρόλο του… καθοδηγητή των νεαρών ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με την Τσέλσι για το Capital One Cup. Η ήττα (5-4) έφερε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά σύμφωνα με τον Ουαλό αστέρα, οι «μικροί» θα μάθουν πολλά περισσότερα από αυτό το αποτέλεσμα.



Γκιγκς: «Από τις ήττες, μαθαίνουν οι νέοι»

Μοιραίος για τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν ο σόπερ, Σκοτ Γούτον, ο οποίος ανέτρεψε τον Ραμίρεζ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για να γίνει το 3-3 και στην παράταση, από λάθος γύρισμα στον Λίντεργκαρντ, επέτρεψε στον Στάριτζ να βάλει μπροστά την Τσέλσι.

«Είναι δύσκολο να το δεχτείς, σαν αποτέλεσμα. Όταν βάζεις τέσσερα γκολ εκτός έδρας και στο τέλος χάνεις, είναι απογοητευτικό» είπε ο Γκιγκς και συνέχισε:

«Είμαι περήφανος από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας μας. Έπαιξαν πολύ καλά και έχουν πολλά να μάθουν ακόμα. Αλλά αυτή η ήττα μπορεί να τους κάνει πιο σοφούς και πιο ώριμους στη συνέχεια. Εννοείται ότι ένα τέτοιο παιχνίδι κόντρα σε μια τέτοια ομάδα, τους προσφέρει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από αυτές που παίρνουν στο πρωτάθλημα των U-21. Είμαι περήφανος για αυτούς».