Βενγκέρ: «Αφήστε τον Φαν Πέρσι ήσυχο»

Παράκληση στον κόσμο της Άρσεναλ να μην ασχοληθεί με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο προσεχές ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά να στηρίξει την ομάδα του Λονδίνου για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ.



Βενγκέρ: «Αφήστε τον Φαν Πέρσι ήσυχο»

Οι «κανονιέρηδες» επισκέπτονται το «Ολντ Τράφορντ», το Σάββατο, για τη 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά, ο «ιπτάμενος Ολλανδός» θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής.

Έχοντας αποχωρήσει μόλις πριν από λίγους μήνες από την Άρσεναλ και έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στη θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους», ξέρει και ο ίδιος ότι όλα τα φώτα θα στραφούν πάνω του.

Παρ’ όλα αυτά, στο συγκεκριμένο θέμα και το ενδεχόμενο να ασχοληθούν μαζί του οι φίλοι της πρώην ομάδας του, απολαμβάνει τη στήριξη του Αρσέν Βενγκέρ που είπε:

«Καλό θα ήταν να τον αφήσουν ήσυχο. Δεν είναι θέμα του Φαν Πέρσι. Είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ελπίζω να τον αντιμετωπίσουν κόσμια οι οπαδοί μας και να μας βοηθήσουν να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».