Δεν θέλει να φύγει ο Μπεντ

Η σεζόν δεν εξελίσσεται καλά για τον Ντάρεν Μπεντ, καθώς έχασε και την αρχηγία στην Αστον Βίλα, αλλά και τη θέση του στην ομάδα υπό την τεχνική ηγεσία του Πολ Λάμπερτ. Ωστόσο ο 28χρονος επιθετικός δήλωσε ότι δεν θέλει να φύγει από την ομάδα.



Δεν θέλει να φύγει ο Μπεντ

Ο 28χρονος επιθετικός είπε στην Sun: «Εάν τον Ιανουάριο πιστεύουν ότι πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι μας, αυτό θα είναι δική τους απόφαση και όχι δικήμου. Δεν θα ζητήσω μεταγραφή, δεν πρόκειται να το κάνω. Η Βίλα είναι μια μεγάλη ομάδα και πάντα θέλω να παίζω για μεγάλες ομάδες. Για μένα θα ήταν ανόητο να ζητήσω μεταγραφή, ειδικά σε αυτή τη στιγμή της περιόδου, όταν έχουμε μπροστά μας ακόμα πολύ δρόμο. Ολοι θέλουν μια εξήγηση όταν συμβαίνει κάτι, αλλά αυτό δεν το στιλ του προπονητή μου και το σέβομαι. Είμαι περισσότερο από ευτυχισμένος στην Αστον Βίλα και θέλω να παίξω εδώ το ποδόσφαιρο μου. Μου αρέσουν το μέγεθος της ομάδας, η ιστορία της και οι οπαδοί της».

Ο πρώην παίκτης της Τσάρλτον, της Τότεναμ και της Σάντερλαντ ανέλαβε αρχηγός όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Στίλιαν Πετρόφ, αλλά μετά την έχασε. «Είναι απόφαση του προπονητή μου. Αυτός μου την έδωσε και αυτός μου την πήρε. Ενθουσιάστηκα όταν έγινα αρχηγός, αλλά απογοητεύτηκα, όταν μου πήραν το περιβραχιόνιο».