Γκιγκς: «Μην επαναπαυόμαστε στο DNA»

Καλή η παράδοση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τη θέλει να κερδίζει με ηρωικές ανατροπές όταν βλέπει τον αντίπαλό της να προηγείται. Καλές και οι σελίδες ιστορίας που γράφονται κάθε φορά, ωστόσο, ο Ράιαν Γκιγκς κάλεσε τους συμπαίκτες του να μην επαναπαυτούν στο DNA του συλλόγου, γιατί θα έρθει η στιγμή που θα το πληρώσουν…



Γκιγκς: «Μην επαναπαυόμαστε στο DNA»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν και την περασμένη Τρίτη να πραγματοποιήσουν ακόμα μια σπουδαία ανατροπή έχον τας βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 από την Μπράγκα στο «Ολντ Τράφορντ». Γύρισαν το ματς και με το 3-2 διατήρησαν το απόλυτο και την κορυφή στον όμιλό τους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι απογοητευτικό που φέτος στα περισσότερα ματς έχουμε βρεθεί να κυνηγάμε το σκορ. Είναι θετικό μεν που τις περισσότερες φορές έχουμε καταφέρει να αντιδράσουμε άμεσα και στο τέλος να πάρουμε τη νίκη, αλλά είναι άσχημο που στο ξεκίνημα των παιχνιδιών δεν μπορούμε να παρουσιαστούμε σοβαροί στην άμυνα. Δεν γίνεται να βγάλουμε έτσι τη σεζόν. Θα πρέπει να αρχίσουμε να διατηρούμε ανέπαφη την εστία μας για να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια και να μειώσουμε τις πιθανότητες βαθμολογικών απωλειών» ήταν τα λόγια του Ουαλού αστέρα.