Πιστεύει στον Τζόνσον ο Ο’Νιλ

Ήταν δική του επιλογή και παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει αφήσει το στίγμα του στη Σάντερλαντ, τον πιστεύει. Ο Μάρτιν Ο’Νιλ εξέφρασε δημοσίως την στήριξη και την πίστη του στον Άνταμ Τζόνσον, από τον οποίο περιμένει πολλά και τονίζει πως μόλις βρει ρυθμό, θα βοηθήσει ουσιαστικά τη νέα του ομάδα.



Πιστεύει στον Τζόνσον ο Ο’Νιλ

Ο Άγγλος εξτρέμ μετακόμισε στο «Στάδιο του Φωτός» από τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 10 εκατ. λιρών το φετινό καλοκαίρι, αλλά δεν έχει βρει θέση στο αρχικό σχήμα του Ο’Νιλ.

Κάτι οι τραυματισμοί και κάτι οι διακοπές για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων δεν του έχουν επιτρέψει να παίξει σε πολλά ματς και να βρει ρυθμό, αλλά ο τεχνικός της Σάντερλαντ κάνει υπομονή και συνεχίζει να πιστεύει πως ο Τζόνσον μπορεί να βοηθήσει τις «μαυρόγατες».

«Μόλις καταφέρει να παίξει κάποια σερί ματς και βρει ρυθμό, θα αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Πολλοί μπορεί να σκέφτηκαν ότι θα κέρδιζε τα ματς της ομάδας… μόνος του όταν ήρθε από τη Σίτι, αλλά δεν είναι έτσι. Μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό, πράγμα πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή» ήταν τα λόγια του Μάρτιν Ο’Νιλ.