Ηρθε η ώρα της Γιουνάιτεντ για τον Εβρά

Σίγουρος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να δέιξει τον καλύτερο της εαυτό στα επόμενα παιχνίδια, δήλωσε ο Πατρίς Εβρά που πρόσθεσε ότι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για την πορεία της ομάδας. 



Ηρθε η ώρα της Γιουνάιτεντ για τον Εβρά
«Από τώρα αρχίζουν οι μεγάλες στιγμές και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», είπε ο Εβρά στην ιστοσελίδα της ομάδας. «Νομίζω ότι αρχίσαμε να το κάνουμε στο ματς με τη Νιούκαστλ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Θα είναι πραγματικά έντονες εβδομάδες με πολύ σημαντικά παιχνίδια. Τώρα ήρθε η ώρα να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι». 
 
 
Πέρσι ο τίτλος κρίθηκε μεταξύ των δύο ομάδων του Μάντσεστερ, αλλά φέτος ο Εβρά πιστεύει πως είναι πιο ανταγωνιστικά τα πράγματα. «Είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Μπορείτε ήδη να το διαπιστώσετε και δεν θα είναι μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Σίτι μόνο. Η Τσέλσι είναι στην κορυφή, η Τότεναμ τα πάει καλά, ενώ υπάρχει και η Αρσεναλ. Είμαι σίγουρος ότι και η Λίβερπουλ θα ξαναγίνει δυνατή πριν το τέλος της σεζόν».