Δια βίου αποκλεισμός απο τη Λιντς

Βρίσκεται ήδη στη φυλακή για την επίθεση στον τερματοφύλακα της Σέφιλντ Γουένστντει Κρις Κέρκλαντ, όμως η μεγαλύτερη τιμωρία του ήρθε από την ομάδα που υποστηρίζει φανατικά!



Δια βίου αποκλεισμός απο τη Λιντς

Με δια βίου αποκλεισμό από όλα τα παιχνίδια της στο «Ελαντ Ρόουντ» αποφάσισε να τιμωρήσει η Λιντς το 21χρονο οπαδό της Ααρον Κόουλι ο οποίος καταδικάστηκε για την επίθεση στον τερματοφύλακα Κρις Κέρκλαντ  κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Σέφιλντ Γουένστντει- Λιντς το βράδυ της Παρασκευής στο Χίλσμπορο.   

Ο νεαρός οπαδός συνελήφθη την Κυριακή και χθες καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών.

«Είμαστε ικανοποιημένοι για την άμεση αντίδραση των αρχών, ωστόσο είμαστε απογοητευμένοι γιατί η ποινή θα μπορούσε –και έπρεπε- να ήταν μεγαλύτερη»  ανέφερε σε ανακοίνωση της η διοίκηση της Λίντς. 

Ο 21χρονος ο οποίος είναι άνεργος, ανέφερε στο δικαστήριο πως ήταν αρκετά μεθυσμένος  για να θυμηθεί τι συνέβη συνειδητοποίησε όμως την πράξη του όταν είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση. 

Ο Κόουλι είχε τιμωρηθεί και στο παρελθόν αλλά δυο φορές παραβίασε την απαγόρευση εισόδου που του είχε επιβληθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία αναζητά και άλλους οπαδούς των «παγωνιών» που …παρανόμησαν στον αγώνα της Παρασκευής.