Ο MVP της 8ης αγωνιστικής!(vid)

Ο Χουάν Μάτα είχε βάλει ισχυρή υποψηφιότητα με τα δύο γκολ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για την Τσέλσι, όμως ο Έντιν Τζέκο, με αυτό που έκανε στο «Χόθορνς», από το οποίο η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε νικήτρια (2-1), τον αναδεικνύει MVP και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο, για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Ο MVP της 8ης αγωνιστικής!(vid)

Ο Βόσνιος φορ ήταν αυτός που είχε δώσει στην ομάδα του σπουδαία νίκη στο «Craven Cottage» με γκολ στο 89ο λεπτό για το τελικό 2-1 με το οποίο έφυγαν οι Πρωταθλητές από την έδρα της Φούλαμ στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, επανέλαβε ό,τι είχε κάνει τότε, απλά το πήρε ολοκληρωτικά πάνω του. Με τη Σίτι να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο από το 23ο λεπτό λόγω αποβολής του Μίλνερ και τον Λονγκ να βάζει μπροστά στο σκορ τη Γουέστ Μπρομ, όλα έδειχναν ότι οι «πολίτες» θα έφευγαν με σκυμένο το κεφάλι. Ο Τζέκο, ήθελε να το αποτρέψει. Ο... εγωισμός του, δεν θα τον άφηνε να φύγει ηττημένος. Μπήκε στο 79ο λεπτό και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, χωρίς μάλιστα να βλέπει, ισοφάρισε με κεφαλιά.

Ήταν το πρώτο... «χτύπημα». Στις καθυστερήσεις κι έπειτα από ασίστ του Αγουέρο, με εξαιρετικό τελείωμα νίκησε για δεύτερη φορά τον Φόστερ για το τελικό 2-1, χαρίζοντας στη Σίτι ένα σπουδαίο «τρίποντο» με το οποίο η ομάδα διατηρήθηκε στο -4 από την κορυφή και στη συγκατοίκηση με τη «μισητή» συμπολίτισσα, Γιουνάιτεντ.

Δείτε τα κατορθώματα του Βόσνιου, στο «Χόθορνς»:


W1-2M www.fasthighlights.com από fasthighlights-2013