Σούσο …για πάντα στο λιμάνι

Πράξη έγιναν οι εξαγγελίες του Μπρένταν Ρότζερς, όσον αφορά την παραμονή του Σούσο στη Λίβερπουλ. Ο Ισπανός άσος υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους», προτιμώντας να δοκιμάσει την τύχη του στο «Anfield» παρά στο «Santiago Bernabeu», με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.



Σούσο …για πάντα στο λιμάνι

Ο Ρότζερς είχε προαναγγείλει από την Πέμπτη τις εξελίξεις, με τον 18χρονο άσο να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει τα επόμενα χρόνια στο Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Ισπανός άσος αποτελεί, μαζί με τον Ραχίμ Στέρλινγκ,  έναν από τους νεαρούς παίκτες που ο Ρότζερς εμπιστεύεται και δίνει χρόνο συμμετοχής.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Σούσο δεν έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στο ενδιαφέρον της Ρεάλ, αφού στη Μαδρίτη δύσκολα θα έπαιρνε ευκαιρίες άμεσα.

«Είναι μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και πιστεύω πως η Λίβερπουλ είναι ο κατάλληλος σύλλογος», τόνισε ο Σούσο στις πρώτες του δηλώσεις για να προσθέσει πως δεν είχε «την παραμικρή αμφιβολία» για την απόφασή του να παραμείνει στους «reds». Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας τόνισε πως ο 18χρονος Ισπανός «έχει δείξει, ήδη, τις εξαιρετικές του τεχνικές ικανότητες».