Eξέγερση από Φέρντινταντ και Ρόμπερτς!

Τα αδέρφια Αντον και Ρίο Φέρντιναντ θα συμπαρασταθούν στον επιθετικό της Ρέντινγκ Τζέισον Ρόμπερτς και δεν θα φορέσουν την φανέλα με το σύνθημα Kick It Out, αρνούμενοι να λάβουν μέρος στην καμπάνια κατά του ρατσισμού, διαμαρτυρόμενοι για την μικρή ποινή που επιβλήθηκε στον Τέρι!



Eξέγερση από Φέρντινταντ και Ρόμπερτς!

Τα αδέρφια Φέρντιναντ είναι ενοχλημένα από την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να τιμωρήσει μόνο με τέσσερις αγωνιστικές τον Τζον Τέρι για την ρατσιστική επίθεση στον Αντον Φέρντιναντ και σκοπεύουν να συμπάρασταθούν στον Ρόμπερτς που δήλωσε ότι δεν θα φορέσει την φανέλα με το σύνθημα Kick It Out, που έχει προγραμματιστεί να βάλουν όλοι οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ, πριν από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου. 

Ο Ρόμπερτς είχε πει: «Φαίνεται ότι οι αρχές δεν έχουν το στομάχι να αναλάβουν δράση και αν δεν την αναλάβουν οι παίκτες, τότε κανείς δεν θα το κάνει». Παράλληλα επέκρινε και την Τσέλσι που δεν ανακοίνωσε την ποινή στον Τέρι και αρκέστηκε να δηλώσει ότι θα επιληφθεί του θέματος. «Σε μια ομάδα σαν την Τσέλση, όταν βρεθεί στη μέση μιας τέτοιας υπόθεσης, πρέπει να κάνει το σωστό και το σωστό είναι να αναλάβει δράση κατά κάποιου που έκανε κάτι σαν και αυτό!»