«Δένει» Σούσο η Λίβερπουλ

Την Παρασκευή, αν όχι μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, θα ανακοινώσει η Λίβερπουλ την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σούσο, όπως αποκάλυψε ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο τεχνικός των «κόκκινων» μίλησε για το μέλλον του Ισπανού άσου, ο οποίος γύρισε την πλάτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης για …χατίρι των «reds».



«Δένει» Σούσο η Λίβερπουλ

Όπως τόνισε ο Ρότζερς, ο 18χρονος άσος «θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο αργότερα μέσα στην εβδομάδα» και αποκάλυψε πως αυτό θα γίνει «πριν το Σαββατοκύριακο».

Για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό ενδιαφέρθηκε το προηγούμενο διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο κινείται ο Ρότζερς «κέρδισε» τον Σούσο, ο οποίος βλέπει πως με τον 39χρονο προπονητή στο «Anfield» ο ίδιος μπορεί να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από ότι στο «Santiago Bernabeu».

Ο Σούσο μετρά, ήδη, 5 εμφανίσεις με την κόκκινη φανέλα και ο Ρότζερς παραδέχτηκε πως τον «έχει εκπλήξει το πόσο γρήγορα προοδεύει» ο άσος της Λίβερπουλ. «Είναι πολύ καλός παίκτης και εξαιρετικός χαρακτήρας. Η τεχνική του είναι φανταστική και σκέφτεται αρκετά μέσα στο παιχνίδι, κάτι που μου αρέσει πολύ. Χρειάζεται να προσθέσει γκολ στο παιχνίδι του, αλλά αυτό θα γίνει με την πάροδο του χρόνου», συμπλήρωσε ο τεχνικός της Λίβερπουλ.