«Προκάλεσε ο Ρόουζ»

Απέναντί του βρίσκει τους Σέρβους διεθνείς, ο Ντάνι Ρόουζ! Ο διεθνής Άγγλος που έγινε στόχος ρατσιστικών συνθημάτων στη νίκη (1-0) των «τριών λιονταριών» στο Κρούσεβατς, για τα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Euro U-21 2013, ήταν αυτός που προκάλεσε το πλήθος, σύμφωνα με τον Νίκολα Νίνκοβιτς!



«Προκάλεσε ο Ρόουζ»

Ο νεαρός επιθετικός που ανήκει στην Τότεναμ, κλώτσησε τη μπάλα στις εξέδρες, με τη λήξη του αγώνα κόντρα στους Σέρβους, αποβλήθηκε και ακολούθησε… γενική σύρραξη παικτών, προπονητών και διαιτητών.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, ο Ρόουζ αντέδρασε στα ρατσιστικά συνθήματα που άκουγε από τους Σέρβους οπαδούς από την έναρξη της αναμέτρησης, άσχετα αν ήταν λάθος που άφησε τον εκνευρισμό του να βγει στην επιφάνεια.

Ο Νίκολα Νίνκοβιτς, όμως έχει άλλη άποψη για το περιστατικό! «Τον είδα να γυρνάει προς τους οπαδούς μας και να τους προκαλεί. Αυτό έγινε τρεις – τέσσερις φορές. Δεν μου άρεσε και έτρεξα να του πω να το σταματήσει. Δεν ήθελα να προκαλέσω επεισόδιο. Τον έσπρωξα μόλις έφτασα στο μέρος του, αλλά δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Ήθελα απλά να του πω ότι έπρεπε να σταματήσει να προκαλεί τους οπαδούς. Ήμουν λάθος και το παραδέχομαι και περιμένω την τιμωρία μου» είπε ο Σέρβος μέσος.