«Θέλει βελτίωση ο Ρούνεϊ»

Όσα κι αν έχει πετύχει στα 26 του χρόνια, η ηλικία του είναι τέτοια που ο Γουέιν Ρούνεϊ θα πρέπει να σκέφτεται ότι έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στο ποδόσφαιρο. Τάδε έφη ο πρώην συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν μέλος του τεχνικού τιμ της Αγγλίας, Γκάρι Νέβιλ.



«Θέλει βελτίωση ο Ρούνεϊ»

Την Παρασκευή, ο Γουέιν Ρούνεϊ κλείνει δέκα χρόνια από την ημέρα που με τη φανέλα της Έβερτον σκόραρε κατά της ¶ρσεναλ σε ηλικία 16 ετών για να γίνει, τότε, ο νεότερος ποδοσφαιριστής που σκόραρε στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

«Στην ηλικία των 26 ετών, πάντα θα πρέπει να σκέφτεσαι ότι έχεις πολλά περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να δούμε πολλά πράγματα ακόμα από τον Γουέιν Ρούνεϊ. Πρέπει να δει και ο ίδιος τον εαυτό του να βελτιώνεται και να ωριμάζει περισσότερο. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και το καλό με τον Γουέιν είναι ότι παίζει… όπως έπαιζε στις αλάνες. Κυνηγάει κάθε μπάλα, τρέχει για κάθε στημένη φάση, κάθε πλάγιο άουτ, κάθε μπαλιά… παλεύει για όλα» είπε ο Γκάρι Νέβιλ.