Ξέσπασε και διέγραψε το twitter ο Μπέρτραντ!

Ο Ράιαν Μπέρτραντ, λίγο μετά την επισημοποίηση του αποκλεισμού του από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το ματς με την Πολωνία, λόγω της ίωσης που τον έχει προσβάλει, ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter και έπειτα τον διέγραψε!



Ξέσπασε και διέγραψε το twitter ο Μπέρτραντ!

Ο αριστεροπόδαρος άσος της Τσέλσι, έκανε υπερπροσπάθεια για να προλάβει το παιχνίδι της Τρίτης, κόντρα στην Πολωνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η ίωση που τον ταλαιπωρεί τον έθεσε νοκ – άουτ, πράγμα που όμως για κάποιο λόγο σχολιάστηκε αρνητικά. Σε αυτά τα σχόλια απάντησε ο Μπέτραντ, ξεσπώντας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter:

«Για να το διευκρινίσω. Δεν μιλάμε για έναν απλό πονόλαιμο. Είμαι άρρωστος. Ο λαιμός μου είναι χάλια, έχω όλη μέρα πονοκέφαλο επί τρεις μέρες και υψηλό πυρετό! Πιστεύετε ότι θα έχανα το παιχνίδι της Αγγλίας για έναν απλό πονόλαιμο; Το να παίζεις για την εθνική ομάδα της πατρίδας σου είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή ρε γα******* χαζοί».

Λίγο αργότερα, βέβαια, και έχοντας ηρεμήσει, έγραψε: «Ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιον και δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ τέτοιες εκφράσεις. Απλά απογοητεύτηκα απΆ όσα άκουσα και διάβασα ότι είχα απλά έναν μικρό πονόλαιμο…».

Το επόμενο βήμα, ήταν η διαγραφή του λογαριασμού του στο twitter.