Πιστεύει στον Χιούζ ο Φερνάντεζ

Την απόλυτη στήριξη του ιδιοκτήτη της ΚΠΡ, Τόνι Φερνάντεζ, απολαμβάνει ο προπονητής της ομάδας, Μαρκ Χιουζ. Το μεγάλο αφεντικό των Λονδρέζων, φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του πως δεν τίθεται θέμα προπονητή και πως έχει εμπιστοσύνη στον άνθρωπο στον οποίο έχει αναθέσει τα ηνία του συλλόγου.



Πιστεύει στον Χιούζ ο Φερνάντεζ

Η ΚΠΡ βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από εφτά αγωνιστικές, με μόλις δύο βαθμούς.

Εφτά ματς χωρίς καλή εμφάνιση, με την ψυχολογία στο ναδίρ και με τα λεφτά που ξοδεύτηκαν το καλοκαίρι για την ενίσχυση του ρόστερ, να μη φέρνουν την ευτυχία, οι Ρέιντζερς έχουν γίνει… φαβορί για υποβιβασμό.

Η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας είναι λογικό να είναι αρκετά άσχημη, ωστόσο, ο Μαρκ Χιούζ μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Ή μάλλον, ανήσυχος μονάχα για τον τρόπο με τον οποίο θα βγάλει την ομάδα του από το αγωνιστικό τέλμα.

Η θέση του δεν διατρέχει κίνδυνο και αυτό τόνισε σε φίλους του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Daily Mail», ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τόνι Φερνάντεζ.

Διαβάζοντας όλα αυτά τα σενάρια στον Τύπο που τον ήθελαν να ψάχνει για αντικαταστάτη του Χιούζ και να σκέφτεται πολύ σοβαρά την επιλογή του Χάρι Ρέντναπ, το μεγάλο αφεντικό της ομάδας διέψευσε όλες τις φήμες που ακούστηκαν και στηρίζει – μέχρι νεοτέρας βέβαια – τον προπονητή.