Για λόγους τακτικής εκτός ο Κόουλ

Ο Άσλεϊ Κόουλ απουσιάζει από το αριστερό άκρο της άμυνας της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο ματς κόντρα στο Σαν Μαρίνο. Ο Λέιτον Μπέινς έχει πάρει τη θέση του, αλλά η απουσία του έμπειρου οπισθοφύλακα της Τσέλσι οφείλεται καθαρά σε λόγους τακτικής και όχι σε «σιωπηρή τιμωρία» από τον Ρόι Χότζον.



Για λόγους τακτικής εκτός ο Κόουλ

Ο Κόουλ είχε «μπελάδες» όλη την εβδομάδα μετά το ειρωνικό tweet που είχε αποδέκτη την FA για το σκεπτικό της απόφασης της τιμωρίας του Τζον Τέρι, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών.

Ο έμπειρος άσος ζήτησε συγγνώμη, είδε τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ να μη δίνει συνέχεια στο θέμα, στην πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, την Τρίτη, στο «St. George’s Park», ενώ αποδέχτηκε και την κατηγορία που του είχε απαγγελθεί από την ομοσπονδία.

Το θέμα, μάλλον, θεωρείται λήξαν – περιμένοντας ένα απλό πρόστιμο από την FA – και ο Ρόι Χότζον πήρε το «ελεύθερο» για να τον χρησιμοποιήσει στα δύο ματς της Αγγλίας με Σαν Μαρίνο και Πολωνία. Έτσι, η απουσία του από το αρχικό σχήμα στο παιχνίδι του «Γουέμπλεϊ», αφορά μονάχα λόγους τακτικής και τίποτα περισσότερο.