Iκανοποίηση Μάτα στην Τσέλσι

Με τα καλύτερα μίλησε για την ομάδα ο Χουάν Μάτα, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν περίμενε ότι θα πάνε όλα τόσο καλά στην Τσέλσι. 



Iκανοποίηση Μάτα στην Τσέλσι

Ο Μάτα είδε την ομάδα του στην πρώτη χρονιά να κατακτά το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ. «Να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα αυτό», είπε ο Ισπανός στο France Football  και πρόσθεσε: «Ηταν η πρώτη μου σεζόν στην Αγγλία και όλα έγιναν γρήγορα. Αμέσως βρήκα τα πατήματα του, χάρη στους συμπαίκτες μου και μάλιστα ήμουν τυχερός να πετύχω γκολ στο πρώτο μου ματς. Μετά, τα απολάμβανα όλα. Ηρθα στην Τσέλσι, επειδή ήθελα να κατακτήσω τρόπαια και στην πρώτη μου σεζόν πήρα ήδη δύο». 

Ο Μάτα μίλησε και για τους Ισπανούς παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ. «Παίζουμε διαφορετικά. Προτείνουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι από το αγγλικό ποδόσφαιρο. Το ισπανικό ποδόσφαιρο περνάει μια μοναδική περίοδο με την κατάκτηση τόσων τροπαίων και το εκμεταλλευόμαστε. Ο κόσμος θέλει Ισπανούς παίκτες στα πρωταθλήματα τους κι έτσι ανακαλύπτουμε άλλο στιλ ποδοσφαίρου και βελτιωνόμαστε.»