Θα παραμείνει «κόκκινος» ο Σούσο

Κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ βρίσκεται ο Σούσο Φερντάντεζ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.



Θα παραμείνει «κόκκινος» ο Σούσο

Σε συνέντευξη του σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο 18χρονος μέσος των «κόκκινων» τόνισε πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση από την αρχή της σεζόν και ότι πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου. 

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος εδώ και αισθάνομαι άνετα. Η Λίβερπουλ είναι ο ιδανικός σύλλογος για μένα με κάθε έννοια» υπογράμμισε ο Σουσο.

Με δεδομένο τις καλές εντυπώσεις που άφησε ο Ισπανός άσος όσες φορές αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λίβερπουλ φέτος και σε συνδυασμό με τη μη ανανέωση του συμβολαίου του, ήταν φυσιολογικό να φουντώσουν οι φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στην Ισπανία τον επόμενο χρόνο, οπότε και λήγει η συνεργασία του με τον αγγλικό σύλλογο.

Ο Σούσο που αποκτήθηκε από την Κάντιθ κατά τη διάρκεια της θητείας του Ράφα Μπενίτεθ, αναφέρθηκε τόσο στον Μπρένταν Ρότζερς όσο και στους προηγούμενους τεχνικούς με τους οποίους συνεργάστηκε στο Ανφιλντ.   «Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει νέους παίκτες στην ομάδα αν δει πως μπορούν να τα καταφέρουν ή δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση» τόνισε και συμπλήρωσε πως η φυγή του Μπενίτεθ δεν είχε αρνητικό αντίκτυπο στον ίδιο. «Φοβήθηκα πως θα αντιμετώπιζα πρόβλημα όταν έφυγε ο Ράφα. Όμως με την άφιξη του Χότζον τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα από ότι περίμενα. Με κάλεσε να προπονούμαι με την πρώτη ομάδα και ταξίδευα μαζί με την αποστολή.  Η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα μια αλλαγή όταν ανέλαβε ο Κένι Νταλγκλίς» επεσήμανε ο διεθνής με την εθνική ομάδα νέων της Ισπανίας.