Γουόκερ: «Με ενέπνευσε ο Νέβιλ»

Με πρότυπο τον Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος πλέον τον βοηθάει στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, μεγάλωσε ο Κάιλ Γουόκερ. Ο διεθνής μπακ, δήλωσε ότι ο βετεράνος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν στέλεχος του προπονητικού τιμ των «τριών λιονταριών», είναι η πηγή από την οποία αντλεί έμπνευση για να προοδεύει συνεχώς.



Γουόκερ: «Με ενέπνευσε ο Νέβιλ»

«Είμαι νέος, θέλω να προοδεύσω, να γίνω όσο μπορώ καλύτερος και ο Γκάρι Νέβιλ με εμπνέει σε όλο αυτό και με βοηθάει» ήταν το πρώτο σχόλιο του νεαρού άσου της Τότεναμ, που έχει καταφέρει στα 22 του χρόνια να αποτελεί έμπιστη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας της Αγγλίας.

«Μεγαλώνοντας, παρακολουθούσα τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον τρόπο με τον  οποίο αγωνιζόταν ο κ. Νέβιλ. Είχε φανταστική καριέρα και τώρα που είναι στο προπονητικό τιμ της εθνικής ομάδας, με βοηθάει και μου μαθαίνει πολλά από τα μυστικά του αθλήματος. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που δουλεύω μαζί του» πρόσθεσε ο Γουόκερ, για να συνεχίσει, αναφερόμενος στη βοήθεια από τους υπόλοιπους διεθνείς:

«Ασφαλώς, μορφές όπως ο κ.Γκάρι μπορούν να με βοηθήσουν σημαντικά, αλλά και παίκτες όπως ο Τζόλεον Λέσκορ, ο Φιλ Γιαγκέλκα και ο Γκάρι Κέιχιλ είναι παίκτες από τους οποίους παίρνω πολλά».

Σε προσωπικό επίπεδο και με αφορμή την παρουσία του στο αρχικό σχήμα, στο παιχνίδι της Παρασκευής με το Σαν Μαρίνο ελέω της απουσίας του Γκλεν Τζόνσον, ο Γουόκερ τόνισε:

«Είναι φανταστικό για εμένα ότι θα παίξω βασικός με την πρώτη ομάδα. Ανυπομονούσα για αυτό και τελικά συμβαίνει. Ελπίζω την Παρασκευή να αποδείξω ότι δικαιολογημένα πιστεύει σε μένα ο κ. Χότζον».

Καταλήγοντας, για το ματς με το Σαν Μαρίνο, είπε: «Όλοι θα θέλουν κόντρα σε μια ομάδα όπως η Αγγλία, να αποδείξουν ότι μπορούν να κοντράρουν τα φαβορί. Εμείς, μπορεί να θεωρούμαστε φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο, να παίξουμε το παιχνίδι μας, να κάνουμε σωστά όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».