Έχασε τη...μπάλα !

Σαν να μην ήταν αρκετή η ήττα που γνώρισε η ομάδα του από τους Λιντς Ραινος στον τελικό της Super League στο ράγκμπι, ο Πολ Γουντ είχε να αντιμετωπίσει έναν πιο οδυνηρό πόνο.



Έχασε τη...μπάλα !

Μια γονατιά στην… ευαίσθητη περιοχή του άσου της Γουόρινγκτον Πολ Γουντ ήταν αρκετή για να στείλει το 31χρονο στο χειρουργικό κρεβάτι όπου του αφαιρέθηκε ο ένας όρχις.

Τέτοιοι είδους  τραυματισμοί δεν είναι σπάνιοι σε ένα άθλημα όπως το ράγκμπι στο οποίο υπάρχει έντονη φυσική επαφή, ωστόσο το παράδοξο στην περίπτωση του Γουντ είναι πως αν και είχε υποστεί ρήξη του όρχεως αγωνίστηκε για είκοσι ακόμη λεπτά μέχρι που τον αντικατέστησε ο προπονητής του.  Μάλιστα ο Γουντ ήθελε να επιστρέψει ξανά στον αγωνιστικό χώρο παρά το γεγονός ότι το σημείο που τραυματίστηκε είχε πρηστεί αρκετά.  

Για το περιστατικό δεν αναφέρθηκε ούτε στους συμπαίκτες του μετά τη λήξη του αγώνα, αλλά κατόπιν εξέτασης από τον γιατρό της ομάδας πήγε απευθείας στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως η περιοχή είχε σταματήσει να αιματώνεται και έτσι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Παρά την περιπέτεια του, η διάθεση ήταν καλή και ενημέρωσε τους followers του στο twitter.  «Μόλις βγήκα από το νοσοκομείο και πηγαίνω σπίτι… Σοβαρά, αισθάνομαι πως κάτι ξέχασα…?»

Πάντως ο Γουντ, ο οποίος είναι πατέρας δυο παιδιών,  μιλώντας στη Dail Mail τόνισε πως στο μέλλον θα αγωνίζεται με προστατευτικό και πρόσθεσε :  «Αγωνίζομαι εδώ και 13 χρόνια και κάθε σεζόν έχω υποβληθεί σε μια επέμβαση. Πέρυσι χειρουργήθηκα για κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, έκανα τέσσερις ώρες χειρουργείο μετά από εξάρθρωση ωμοπλάτης, έκανα επέμβαση για κήλη, έχω σπάσει το αριστερό πόδι, έχω χειρουργηθεί στο γόνατο, στον αστράγαλο και πριν λίγες εβδομάδες έσπασα τη μύτη μου, όμως ποτέ δεν περίμενα να …χάσω έναν όρχι»