Θέλει Τσάμπιονς Λιγκ ο Χάουαρντ

Δύσκολος, αλλά εφικτός είναι ο στόχος της συμμετοχής της Έβερτον στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ανέφερε ο έμπειρος πορτιέρο της ομάδας, Τιμ Χάουαρντ, με δηλώσεις του στο «SkySports».



Θέλει Τσάμπιονς Λιγκ ο Χάουαρντ

Ο τερματοφύλακας των «ζαχαρωτών», αν και τόνισε ότι ο δρόμος μέχρι τη λήξη του τρέχοντος πρωταθλήματος τον Μάιο είναι ακόμη μακρύς, υποστήριξε ότι στα αποδυτήρια συζητούν αρκετά συχνά για την πιθανή κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.

«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα εφικτός στόχος για εμάς τη φετινή σεζόν. Είναι δύσκολο, αλλά εφικτό και θα το παλέψουμε. Μιλάμε για αυτό στα αποδυτήρια, το συζητάμε και πιστεύουμε ότι έχουμε τις ικανότητες για να το καταφέρουμε. Είναι μακρύς, όμως, ο δρόμος μέχρι τον Μάιο και θα δούμε πως θα πάει...» είπε αρχικά ο Χάουαρντ, για να προσθέσει, αναφορικά με το δυναμικό της Έβερτον:

«Είναι η 7η σεζόν μου στην Έβερτον και θεωρώ ότι το υπάρχον ρόστερ είναι το καλύτερο από πλευράς ποιότητας, στη μέχρι στιγμής θητεία μου στον σύλλογο. Μπορείτε να ρωτήσετε και τον προπονητή μας για να σας πει την άποψή του, αλλά εγώ που ζω καθημερινά εδώ και μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες μπορώ να βγάλω ένα δικό μου συμπέρασμα, λέω ότι είναι το καλύτερο ρόστερ στο οποίο έχω υπάρξει».