Ρέντινγκ-Νιούκαστλ (preview)

Με στόχο να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από τη Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ και να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, η Νιούκαστλ ταξιδεύει στο «Madejski» για την αναμέτρηση με την ουραγό και νεοφώτιστη Ρέντινγκ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση της πρώτης της νίκης στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.



Ρέντινγκ-Νιούκαστλ (preview)
Οι «καρακάξες» προέρχονται από την εντός έδρας επικράτηση (1-0) επί της Νόριτς την περασμένη αγωνιστική, ενώ οι «Royals» δεν τα κατάφεραν στο «Χόθορνς», με το 1-0 από τη Γουέστ Μπρομ να τους αφήνει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες μεσοβδόμαδα στο Capitan One Cup, καθώς η Νιούκαστλ ηττήθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Γιουνάιτεντ (2-1), ενώ η Ρέντινγκ αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κόντρα στη ΚΠΡ, έφτασε τελικά στην εκτός έδρας νίκη (3-2) και την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
 
Ο Μπράιαν ΜακΝτέρμοντ αναμένεται να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει αν θα έχει στη διάθεσή του τους Ρόμπερτς και Κέμπε, ενώ ο Άλαν Πάρντιου-ο οποίος την Πέμπτη ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Νιούκαστλ για ακόμα 8 χρόνια-δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κολοτσίνι, Κρουλ, Σίμπσον, με τον Γιοάν Καμπάιγ να είναι αμφίβολος.
 
Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Ρέντινγκ: Φεντερίτσι, Γκάντερ, Γκορκς, Πιρς, Σόρεϊ, Γκάθρι, Λέιτζερτγουντ, ΜακΚλίρι, ΜακΆνουφ, Λε Φόντρ, Πογκρέμπνιακ
Νιούκαστλ: Χάρπερ, Περτς, Σ.Τέιλορ, Γουίλιαμσον, Σαντόν, Τιοτέ, Καμπάιγ, Γκουτιέρεζ, Μπεν Αρφά, Μπα, Σισέ