Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Η Μάντσεστερ Σίτι επισκέπτεται το Λονδίνο και την έδρα της Φούλαμ, σε αναμέτρηση που στα χαρτιά μπορεί να μοιάζει εύκολη για τους Πρωταθλητές Αγγλίας, αλλά όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στο «Craven Cottage», τους κάνει να αγχώνονται… «Ψήνεται» ντεμπούτο για τον Γιώργο Καραγκούνη. 



Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Έχοντας μείνει πίσω στη βαθμολογία, βλέποντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να την ξεπερνά και μάλιστα να ανοίγει και τη διαφορά της αλλά και με νωπές τις μνήμες από το περσινό 2-2 στην έδρα των «cottagers» που σήμανε την πρώτη απώλεια βαθμών για τους «πολίτες» στο περσινό πρωτάθλημα, το παιχνίδι είναι αρκετά περίεργο.

Η Φούλαμ μετράει μια ήττα στα τελευταία 13 ματς στο «σπίτι» της, σε αυτή την επίδοση έχει πάρει δέκα «τρίποντα» και μόλις δύο ισοπαλίες, αλλά χωρίς τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην επίθεση, το κλίμα αντιστρέφεται..

Καλά τα σερί, καλές οι παραδόσεις, καλός ο φόβος με τον οποίο πηγαίνει στο «Craven Cottage» η Σίτι, αλλά η απουσία του Βούλγαρου θα γίνει αισθητή. Η ομάδα του Ρομπέτο Μαντσίνι προέρχεται από την απογοήτευση του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Capital One Cup μετά την εντός έδρας ήττα (4-2) από την ¶στον Βίλα και ίσως να αναζητά ένα «ξέσπασμα» προκειμένου να… ξορκίσει και τους δαίμονές της.

Ο Μπερμπάτοφ θα λείψει από τα πλάνα του Μάρτιν Γιόλ για τις επόμενες δύο εβδομάδες με το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ οι Ρίτσαρντσον και Σεντέρος ανεβάζουν σταδιακά ρυθμούς, χωρίς όμως να υπολογίζονται για το ματς. Φανέλα βασικού ετοιμάζεται για τον Γιώργο Καραγκούνη που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του… με τη δεύτερη ομάδα της Φούλαμ στις αρχές της εβδομάδας! Έτοιμος ο Νασρί για τη Σίτι, πρόβλημα στη βουβωνική χώρα για τον Τζακ Ρόντουελ. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μίκα Ρίτσαρντς, που όμως θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Πιθανές συνθέσεις:

Φούλαμ (4-5-1): Σβάρτσερ – Ρίδερ, Χιουζ, Χάνγκελαντ, Ρίισε – Νταφ, Καραγκούνης, Μπερντ, Σίντουελ, Κατσάνικλιτς – Πέτριτς

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κλισί – Γ. Τουρέ, Μπάρι – Νασρί, Σίλβα, Μπαλοτέλι - Αγουέρο