Πάρντιου μέχρι τα γεράματα!

Μέχρι το 2020 θα κάθεται στον πάγκο της Νιούκαστλ, ο Άλαν Πάρντιου, καθώς ανανέωσε για 8 χρόνια! Ο 51χρονος τεχνικός, υπέγραψε νέο, οχταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις «καρακάξες», που έδειξαν στην πράξη ότι το έργο του στην ομάδα έχει αφήσει άπαντες ικανοποιημένους στο «Sports Direct Arena».



Πάρντιου μέχρι τα γεράματα!

Ο Πάρντιου κρατάει το «τιμόνι» της Νιούκαστλ από τον Δεκέμβριο του 2010, όταν και διαδέχθηκε τον Κρις Χιούτον. Τότε, πολλοί είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για τις ικανότητές του, αρκετοί ποδοσφαιριστές τάχθηκαν στο πλευρό του πρώην προπονητή τους και το κλίμα ήταν τεταμένο.

Παρ’ όλα αυτά και μέσα από σκληρή δουλειά, ο Πάρντιου έφτιαξε ένα πολύ ισχυρό σύνολο, έκανε μεταγραφές, οδήγησε την ομάδα στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την περσινή αγωνιστική περίοδο και φέτος, οι «καρακάξες» παίζουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!

Έχοντας κερδίσει τους οπαδούς, τους ποδοσφαιριστές του αλλά έχοντας υποχρεώσει και αρκετούς… εχθρούς να αναθεωρήσουν, θα συνεχίσει μαζί με το προσωπικό του επιτελείο – κάθε μέλος του οποίου, επίσης ανανέωσε – μέχρι το 2020!